Een elektrisch skateboard van Evolve of de Onewheel van Future Motion?

Onewheel or Evolve.png
 

De onmogelijke keuze tussen 2 werelden.

Je hebt je keuze gemaakt. Je bent oud en wijs genoeg om met volwassen speelgoed te spelen, althans dat vind jij, en het moet ook nog functioneel zijn. Een elektrisch vervoersmiddel is dan toch de meest logische keuze, niet dan? Goed voor het milieu, vrijheid en goedkoper dan een motor. Maar nu de grote vraag, wat moet het worden? Een ding weet je wel zeker, kwaliteit is belangrijker dan de prijs.

Er zijn vele soorten elektrische skateboards en allemaal hebben ze voor -en nadelen. Maar wat ze allemaal bieden is een perfect manier om van A naar B te komen op een snelle en stabiele manier. Een elektrisch skateboard behoeft niet veel uitleg en evenwicht is optioneel. Het geeft een immens gevoel van vrijheid, de snelheid is een sublieme ervaring en de controle maakt je de “king-of-the-road”. Toch wil je wel wat flexibiliteit, want zeg nou zelf, wie gaat er niet graag af en toe off-road? Lekker doen alsof je weer jong bent, de paden op en door de bossen. Tja, dan moet je toch echt een Evolve hebben. Dan heb je van beide werelden het beste, chill cruisen op straat en lekker ravotten door de bladeren. En met de prijs-kwaliteit verhouding zit het dan ook goed, want onbezorgd rijden is ook wel wat waard.

Maar wat nou als je van surfen of snowboarden houdt en je dit gevoel ook op de weg wilt hebben? Of je bent echt zeer avontuurlijk en gaat geen uitdaging uit de weg? Dan heb je een tank nodig die overal kan rijden en waarbij het niet erg is als je een nat pak krijgt. De Onewheel is dan jouw keuze. Dit apparaat is, zoals Future Motion het zelf noemt, “motorized euphoria”. Een eenwieler die geen obstakel uit de weg zal gaan en waarbij je moet werken om erop te blijven. De Onewheel is de uitdaging die je altijd al hebt gezocht. En de beloning als je hem bedwongen hebt is zoooo groot! Praktisch onverwoestbaar zal hij jouw overleven.

De keuze ligt bij jou, flexibiliteit op 4 wielen of een agressief eenwielig monster?! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen je vrouw mee te nemen en haar te overtuigen ze allebei te nemen. “Kunnen we lekker samen toeren, schatje”. Yeah right…

Electric Lifestyle is officieel dealer van Evolve en Onewheel. Koop niets zonder het geprobeerd te hebben en maak nu een afspraak.

Ride all year!!!