Waarom Electric Lifestyle?

 

Toen Alain (eigenaar) voor het eerst op een elektrisch longboard reed wist hij het meteen; dit is de toekomst voor mobiel transport. Met alle files in Nederland en de scherpere milieuregels is er een behoefte aan een andere transportmiddel.

Om hier op in te springen heeft hij Electric Lifestyle opgezet. Omdat elektrische skateboards niet het vervoersmiddel is voor iedereen werd er gezocht naar andere mogelijkheden die ook zouden aansluiten bij de Nederlandse markt.

Via social media kwam hij in aanraking met Onewheel en Super 73. Deze Amerikaanse producten completeren het productaanbod helemaal. De Onewheel is voor de echte avonturier en de fietsen van Super 73 zijn niet alleen ontzettend retro, met de Nederlandse cultuur in het achterhoofd, wist hij zeker dat het een succes zou worden.

Naast deze producten wilde Alain het merk Electric Lifestyle positioneren als de expert voor deze productgroepen met het aanbieden van alle mogelijke accessoires zoals Craft&Ride, Board Bumpers, MBS, Shredlights en vele anderen.

Electric Lifestyle staat voor een leven met elektrische producten zoals skateboards van Evolve, Onewheels en fietsen van Super 73.