Xiaomi steps, "the leading brand"

 
E-step | Electric scooter
 
 

E-steps, kwaliteit doet er toe

Recentelijk stonden wij bij Electric Lifestyle op het punt om ons assortiment uit te breiden met elektrische steps. Wij vonden dit een logische stap aangezien dit type vervoersmiddel steeds populairder is geworden.

Tijdens de zoektocht naar de beste steps kwamen we al gauw uit bij Xiaomi. Voor ons was dit best wel een verassing, want hoe vaak komt het nu voor dat een van origine Chinees product niet alleen een goede prijs heeft maar ook nog eens het topmerk is? En omdat Electric Lifestyle alleen maar merken wil aanbieden die gepionierd hebben in hun eigen vakgebied was de keuze snel gemaakt.

Maar wat maakt de e-steps oftewel e-scooters van Xiaomi nou zo bijzonder? Om deze vraag te kunnen beantwoorden moeten we even terug in de tijd. Het bedrijf Xiaomi is gestart in 2010 en was van origine een firmware ontwikkelaar voor telefoons. Echter, al in 2011, werd de eerste eigen smartphones geproduceerd. En vanaf toen ging het snel. Met alle technische kennis in huis en een management wat grote doelen had gesteld kwamen er al snel meer hoogwaardige telefoons uit. In 2013 werden er al over 18 miljoen smartphones verkocht wereldwijd.

De jaren erna bleef Xiaomi veelal zijn producten via internet aanbieden, ook om de kosten laag te houden. Daarnaast werd het assortiment steeds verder uitgebreid. Door bestaande kennis ook te gebruiken voor andere producten, zoals wearables, notebooks en e-scooters werden andere hoogwaardige productengroepen gelanceerd. Al deze ontwikkelingen en successen hebben ervoor gezorgd dat Xiaomi kwalitatief goede producten kan aanbieden voor zeer interessante prijzen.

De elektrische steps in het bijzonder. Bedrijven zoals Lime, Bird en Wave hebben ervoor gekozen om de Xiaomi scooters te gaan inzetten voor verhuur in veel grote steden over de wereld en dit is natuurlijk niet zonder reden. Dit creƫerde niet alleen een hele mooie afzetmarkt, maar zorgde er ook voor dat de steps in hele gevarieerde en uitdagende omgevingen gebruikt werden. Doordat gebruikers moeten kunnen vertrouwen op een goed werkend product is het belangrijk dat het product wat ingezet wordt voldoet aan de hoogste kwaliteit. De Xiaomi e-steps doen dit zeker!

Als je dus de keuze hebt gemaakt dat een elektrische step jouw nieuwe vervoersmiddel gaat worden, bedenk dan goed welk merk je gaat kopen. Zorg er in ieder geval voor dat je kijkt naar het track-record van het bedrijf erachter. Maar zeer zeker ook naar het product zelf. En bij Xiaomi weet je dat ze al miljoenen kilometers hebben gemaakt via de verhuur en zeer betrouwbaar zijn.

Electric Lifestyle is dan ook trots dat we de Xiaomi steps hebben weten toe te voegen aan het assortiment. Mocht je meer informatie willen neem dan zeker contact met ons op.

 
 
 
Xiaomi logo