Super 73 | Een overzicht

DE SUPER 73 IS EEN ELEKTRISCHE FIETS DIE WEINIG CONCURRENTIE KENT. MET ZIJN STOERE UITSTRALING ALS RETRO E-BIKE IS HET DESIGN UNIEK IN DE MARKT. MEDE HIERDOOR IS HET ZO’N GROOT SUCCES GEWORDEN. DAARNAAST IS DE KWALITEIT VAN DE FIETS ZEER GOED EN ZIJN DE PRIJZEN, VOOR EEN ELEKTRISCHE FIETS, ZEER SCHERP TE NOEMEN. TEGENWOORDIG ZIJN ER VERSCHILLENDE MODELLEN VAN DE SUPER 73 ZOALS DE SG EN DE Z.VOOR DE EUROPESE MARKT ZIJN DEZE MODELLEN OMGENOEMD NAAR DE SUPER 73 SG1 EN DE ZG EN VOLDOEN ZE OOK AAN DE EUROPESE WET -EN REGELGEVING.

SUPER 73 SG
DE SG EN SG1 MODELLEN ZIEN ER ALLEMAAL HETZELFDE UIT, ECHTER IS HET SG1 MODEL AFGESTEMD OP DE EUROPESE MARKT. DOOR HET VERMOGEN VAN DE MOTOR TERUG TE SCHROEVEN EN ALLEEN TRAPONDERSTEUNING TOE TE LATEN, DUS GEEN HAND GAS, ZIJN ZE TOEGELATEN OP DE WEG ZONDER DAT ER EEN HELM OF RIJBEWIJS NOODZAKELIJK IS.MET EEN MAXIMALE SNELHEID VAN 25 KILOMETER PER UUR VALT DEZE E-BIKE IN DE LANGZAMERE CATEGORIE EN DAAROM WORDT DE SUPER 73 GELIJK GESTELD AAN ALLE ANDERE ELEKTRISCHE FIETSTEN OP DE MARKT. ER IS DAN OOK GEEN EXTRA VERZEKERING NODIG.

SUPER 73 ZG
DE ZG IS EEN AANGEPASTE Z VERSIE DIE NORMAAL ALLEEN OP DE AMERIKAANSE MARKT BESCHIKBAAR IS. VAN ORIGINE HEEFT DE Z ALLEEN MAAR HAND GAS EN GEEN TRAPONDERSTEUNING. ECHTER DE ZG VERSIE HEEFT DIT WEL EN IS HET HAND GAS VERVANGEN DOOR EEN NORMALE FIETSCOMPUTER. ZODOENDE VALT OOK DEZE FIETS IN DE NORMALE ELEKTRISCHE FIETSEN GROEP WAAR JE ALS GEBRUIKER ZO DE WEG MEE OP MAG. DE ZG HEEFT HET UITERLIJK VAN EEN BMX WAT BIJ VEEL MENSEN HERINNERINGEN NAAR BOVEN BRENGT VAN VROEGER. OP HET MOMENT IS DE ZG EEN KALE FIETS ZONDER SPATBORDEN EN LICHTEN, ECHTER IN NEDERLAND ZIJN DEZE WEL VERPLICHT, DUS WAARSCHIJNLIJK ZAL DE FIETS GELEVERD GAAN WORDEN MET AL DEZE ACCESSOIRES.

OVERZICHT
WE HEBBEN EEN OVERZICHT GEMAAKT VAN DE VERSCHILLEN TUSSEN DE SG1 EN DE Z MODELLEN. HIERMEE IS HET BETER MOGELIJK EEN KEUZE TE MAKEN WELK SUPER 73 MODEL GESCHIKT IS VOOR DE TOEPASSING VAN DE GEBRUIKER.

Fiets vergelijk SG en ZG.png

TESTEN
HET AANSCHAFFEN VAN EEN ELEKTRISCHE FIETS IS GEEN GOEDKOPE ONDERNEMING. DAAROM IS HET BELANGRIJK DAT DE GEBRUIKER ZICH EERST GOED LAAT INFORMEREN. DOOR TE TESTEN OP EEN LOCATIE WORDT HET AL SNEL DUIDELIJK OF DE SUPER 73 IETS IS VOOR DE GEBRUIKER, ZEKER OP HET GEBIED VAN UITERLIJK EN GEMAK. OMDAT HET DESIGN VAN BEIDE MODELLEN APART IS, IS HET BIJNA ONMOGELIJK OM ONGEZIEN ROND TE RIJDEN. ALS JE NIET VAN AANDACHT HOUD DAN ZIJN DEZE FIETSEN NIET GESCHIKT.

AANSCHAF EN SERVICE
ALS DE CONCLUSIE IS GEWORDEN DAT DE SUPER 73 EEN E-BIKE IS WELKE GESCHIKT IS VOOR DE BEOOGDE TOEPASSINGEN DAN IS HET ZAAK OM DE FIETS AAN TE SCHAFFEN BIJ EEN BETROUWBARE PARTNER. OMDAT ER EEN AANTAL UNIEKE ONDERDELEN OP ZITTEN, ZOALS DE BATTERIJ, MOTOR CONTROLLER EN WIELEN IS HET BELANGRIJK OM TE KIEZEN VOOR EEN BEDRIJF WAT VOLDOENDE SERVICE KAN LEVEREN. SOMMIGE AANBIEDERS LEVEREN DE FIETSEN AF ALS BOUWPAKKET EN ZIJN NIET IN STAAT OM AFTERCARE TE LEVEREN. ANDERE HANDELAREN ZETTEN DE FIETS NETJES IN ELKAAR EN BIEDEN DE MOGELIJKHEID OM DE LEVERING EN OOK LATERE SERVICE OP LOCATIE TE DOEN. ZEKER HET LAATSTE IS BELANGRIJK OMDAT DE SUPER 73, NET ZOALS ELKE ANDERE (ELEKTRISCHE) FIETS, ONDERHOUD NODIG HEEFT EN DE GEBRUIKER ER VAN OP AAN MOET KUNNEN DAT DE DEALER OOK DE BENODIGDE ONDERDELEN KAN LEVEREN EN MONTEREN. EN OMDAT DE FIETS REDELIJK GROOT EN ZWAAR IS, IS EEN OPTIE OM SERVICE OP LOCATIE TE LATEN DOEN ZEER INTERESSANT. DIT ALLES ZAL MEE MOETEN WEGEN IN DE KEUZE VAN DE LEVERANCIER.

ELECTRIC LIFESTYLE
WIJ ZIJN OFFICIEEL DEALER VAN DE SUPER 73 EN WIJ ZIJN ACTIEF IN NEDERLAND EN BELGIE. DOOR MIDDEL VAN ONZE EIGEN WAGENS LEVEREN WIJ FIETSEN AF EN BIEDEN ONDERHOUD OP LOCATIE AAN. NATUURLIJK IS EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOMS IN SITTARD EN ANTWERPEN OOK MOGELIJK. VOOR MEER INFORMATIE OVER DE FIETSEN KIJK HIER: HTTPS://ELECTRICLIFESTYLE.EU/NL/SUPER73

Super73Alain De HaesSuper 73