Het profiel van de Super 73 rijder

 
Super 73.png
 
 

De weg naar vrijheid

Social media is het perfecte medium om een hip product aan te prijzen. Mooie omgevingen, bekende mensen en de coolste filters creëren een onweerstaanbare mix. Lithium Cycles, de producent van de begeerde Super 73 e-bikes, springt hier ook handig op in. Deze motorbikes doen het heel goed op verschillende platformen zoals Instagram en Facebook. Maar wie is nu eigenlijk de doelgroep voor deze fietsen, dat proberen we vandaag te beantwoorden.

Levensgeluk
Tegenwoordig is het najagen van de perfecte levensstijl een doel in het leven. Gezond eten, regelmatig sporten, tijd doorbrengen met je vrienden en veel van de wereld zien zijn hierbij kernpunten. Maar ook jezelf kunnen onderscheiden van de rest is belangrijk. Laten zien wie je bent en met trots uitdragen dat je vol in het leven staat. De Super 73 staat voor dit alles, een milieuvriendelijk vervoersmiddel wat naast een helemaal hip ook een functioneel product is. Met het in het oog springende ontwerp geeft het de gebruiker de mogelijkheid om zich los te maken van de grijze massa en een ultiem gevoel van vrijheid te ervaren.

Productmix
Om te begrijpen wie de Super 73 wilt rijden, moeten we eerst kijken naar de eigenschappen van het product zelf. Te beginnen met het ontwerp. De dikke banden, het robuuste frame en de motor-achtige tank geven een uitstraling van onverwoestbaarheid. Ga waar je nog nooit bent gegaan, geniet van het buitenleven op de stranden en in de bossen.

Een elektrisch product wat je op een aangename, doch niet milieubelastende manier van A naar B brengt. Deze urban tijger eet files als ontbijt en zorgt ervoor dat jouw toch al kostbare tijd niet verloren gaat aan onzinnige zaken zoals stil staan.

En zeker niet onbelangrijk, het is een fiets!

Profiel
Enjoy life, work hard – play hard, eco-friendly, outdoors, urban lifestyle, fit body. Dit zijn allemaal termen die toepasbaar zijn op het profiel van de Super 73 mensen. De personen die toetreden tot deze selecte community willen zich kunnen onderscheiden. Het zijn veelal jonge, hippe personen die keihard werken en in plaats van een auto te kopen liever investeren in een product waar zich ook plezier aan kunnen beleven, doordeweeks, maar ook in het weekend.

Maar ook de groep van 35 tot 55 vindt de weg naar de producten. Geld speelt minder een rol, en op een zeker moment in je leven wil je wat anders. Uit de sleur komen van werk en kinderen, en naar buiten gaan om te ontstressen. De Super 73 leent zich hier bij uitstek voor.

Man of vrouw? Het lijkt niet veel uit te maken, echter het lijkt erop dat de man zich iets meer kan identificeren met de fiets. Wellicht vanwege het uiterlijk, wellicht vanwege de marketing of misschien wel omdat er een stang in het midden zit. Wie zal het zeggen? Feit is dat beide groepen er gebruik van kunnen maken en er evenveel plezier aan kunnen beleven.

Conclusie
Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, maar het gaat erom hoe je het doet. Deze stoere retro e-bike zal elke rijder actiever, gezonder en gelukkiger maken. Je moet niet bang zijn om gezien te worden, maar als je midden in het leven staat wil je dit graag kunnen delen met anderen.

Electric Lifestyle is dealer van de Super 73 fiets. Wil je eens ervaren hoe het is om te rijden op product wat je leven zal veranderen, neem dan contact met ons op.

 
 
 
Super 73 army